HU | EN

Túrák

Szabadulj ki a természetbe!

Még nem tudod ugyan merre, de már nagyon vágysz rá, hogy a természetben barangolhass? Akkor ezek a programok neked szólnak! Vízitúrák, kerékpártúrák és gyalogtúrák szervezésére szakosodtunk! 
Bővebb információkat a túrákról az oldalon találsz, de e-mailben és telefonon is rendelkezésedre állunk! Felhívom a figyelmeteket, hogy a fix időpontokon kívül választhattok saját időpontot is a szezonon belül!! A szezon indulási és befejező dátumát a túrák "időpont" bekezdésénél találhatjátok meg!

Vízitúrák

Izgalmas kikapcsolódás azok számára akik kedvelik a természetet, a vadregényes, érintetlen folyó menti tájat és a nézelődést szívesen párosítják egy kis testmozgással. Kenu és kajaktúráink között megtalálhatóak kezdő és haladó, valamint egy és több napos túrák is.  

Tovább a túrákhoz

Kerékpártúrák

A túrakerékpározás remek kikapcsolódást, sportolási lehetőséget, valamint testi és lelki feltöltődést biztosít a számunkra. Profi túrakerékpár parkunk egyaránt alkalmas kezdő és haladó, kis és nagy létszámú, valamint rövid és hosszú távú túrák lebonyolítására. 

Tovább a túrákhoz

Kombinált túrák

Próbáld ki kombinált túráinkat, ha szívesen vegyítenéd a klasszikus vízitúrát, kerékpártúrát és gyalogtúrákat egymással. Szervezésünkben megtalálhatóak kezdő és haladó, egy és több napos kombinált túrák. A több napos túrák esetében egy adott nap, egy adott túratípusról szól, míg az egynapos túrák esetében az adott szakaszokat gyalog, vízen és kerékpáron tesszük meg.  

Tovább a túrákhoz