HU | EN

Bemutatkozás

Váradi István
Cégtulajdonos

Üdvözöllek,
Váradi István vagyok, a Vándor Outdoor tulajdonosa.

A „Vándor Outdoor”-t  1989-ben alapítottam a „Vándor Vízitúra” utódjaként. A vállalkozás fő profilja változatlanul a túraszervezés, a szakszerű túravezetés és az ezekhez tartozó sportszerek bérbeadása. Kenukat, kajakokat és kerékpárokat adunk bérbe, valamint a hozzájuk tartozó felszereléseket.

 Az elmúlt 30 év alatt számtalan elégedett vendégünk volt.  Ma is megtiszteltetés számunkra, hogy a szülők bizalommal engedik hozzánk gyerekeiket és közreműködhetünk családok, baráti társaságok, cégek programjainak bonyolításában. Állandó partnereink között tudhatjuk a Fővárost, nagyon sok középiskolát, de szerződésünk van egyházkerülettel, neves utazási irodával, stb..

Elengedhetetlen számunkra is a profit, de cégfilozófiánk fontos részét képezi, hogy a meglévő természeti és kulturális értékeink érintsék is meg a vendégeinket és többet kapjanak nálunk, mint ahol csak a „buli” a lényeg!

A Vándor Outdoor szeretne neked is többet adni annál, minthogy elérd a célt. Szeretnénk, ha az út minden egyes pillanata élményekkel ajándékozna meg és nem tartanál a ma már egyre idegenebbé váló és ezért félelmetesnek tűnő kinti világtól. A Te génjeidben is ott őrződik a természethez tartozás, csak a mi urbanizált világunk távolított el tőle. Ezért vált idegenné és ami idegen az félelmetesnek is tűnhet. Adj hát lehetőséget a találkozásra, tanuld meg a szabályait újra és akkor ismét ringatni kezd a vizeken, feltölt energiával az ösvényeken, ha kell gyógyít, elvarázsol, befogad, engedi, hogy ismét részévé válhass!


Túráink megtekintése