HU | EN

Széchenyi 2020

  • Kedvezményezett neve: Váradi István
  • Projekt címe: Vándor Outdoor eszközpark további korszerűsítése, tárolás, karbantartás körülményeinek javítása
  • Szerződött támogatás összege: 9.493.724Ft beruházás, ebből 6.645.594Ft támogatás
  • Támogatás mértéke (%-ban): 70%
  • Projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2022. március 31.
  • Projekt azonosító száma: 3164769952

Projekt tartalmának rövid bemutatása

A Magyarország Kormányának támogatásával 9.493.724 Ft értékű beruházást valósítok meg 6.645.597 Ft támogatás felhasználásával.

Vállalkozásom eszközparkjának korszerűsítését, az eszközök tárolási és karbantartási körülményeinek javítását végeztem el. Szolgáltatásaim minőségi színvonalát tovább tudom emelni vendégeim jobb kiszolgálása érdekében.

9 db 2 személyes kajak kerül beszerzésre kiegészítőkkel, illetve a meglevő kenukhoz evezőlapátok, a hajók és kerékpárok szállítását személyautóval, vagy mikrobusszal lehetővé tevő tartók. A beszerzett magas minőségű eszközök kihasználtságának növeléséhez fontos a rendelkezésre állás biztosítása, ennek érdekében a karbantartás és tárolás, eszközmozgatás feltételeinek biztosítása lényeges megoldandó probléma. Ezek érdekében, nem engedélyköteles beruházás keretében, szükséges a tárolási, eszközmanipulálási tér szilárd burkolattal ellátása, amelyre 110 m2 térkövezést választottam megoldásként. A térkövezés és tárolási hely temperálása, karbantartási tér fejlesztése 3 kW napelemrendszerrel táplált infrafűtőpanellel a fenti célt szolgálja.

A projekt keretében műszaki előkészítést követően pályázatban tervezett ütemezést a változó körülmények miatt többször módosítva végeztük el a projekt menedzsmentjét és a nyilvánosság biztosítását, műszaki ellenőrzéssel segítve a kivitelezés magas színvonalának biztonságát.

Marketing tevékenységgel erősítettem meg az érdeklődők elérését és a vendégek tájékoztatását.

Megújult eszközparkkal és kibővített szolgáltatásokkal várom vendégeimet!